viernes, 24 de abril de 2015

Un tast resumit del programa. 10 propostes

1- Reducció ATUR (I).

Ràpida i constant atenció a empreses i comerços per les seves gestions, amb contacte directe amb el regidor i/o l’alcalde. Estalviant-nos un llarg tràmit burocràtic que ha ajudat a que Manlleu encapçali el PRIMER LLOC D’ATUR A OSONA.

2- Reducció ATUR(II).

Promocionar la disponibilitat de sòl industrial i de sòl per l’habitatge, reduint les exigències de les Unitats d’Actuació i Plans Parcials per tal que s’urbanitzin. Amb aquestes accions reduiríem els costos que, ara mateix, es troben fora de mercat.

3- Simplificar la vida a la gent gran i dependents.

Ajudarem a optimitzar els serveis d’assistència a la gent gran, millorant els serveis d’atenció domiciliària, transport adaptat i atenció a situacions urgents.

4- Millorarem els accessos a Manlleu.

Aplicarem un estudi de mobilitat, per donar solucions al trànsit de Baix Vila, desenvoluparem la ronda de circumval·lació des de la Miranda als polígons i així treure el trànsit pesat de l’avinguda de Roma i el passeig de Sant Joan, demanarem que la connexió de Manlleu a La Gleva sigui de primera.

5- Millorarem Equipaments Esportius Municipals.

Modificarem l’apartat del Pla general urbanístic de Manlleu, on es contemplava l’enderroc del camp de futbol municipal.
No només no anirà a terra sinó que ajudarem a posar-hi
gespa, que ja toca. Buscarem els recursos per fer possible
una nova pista polivalent, per solucionar els problemes
actuals de la zona esportiva.

6- Projecte Parc del Ter.

S’endreçaran i ordenaran definitivament les naus degradades que es troben entre el canal i el riu Ter, a la zona del Col·legi La Salle. Dinamitzarem la zona de l’embarcador del Ter, com a punt turístic i gastronòmic.

7- Congelació IBI els propers 4 anys.

La gent de Manlleu va suportar del 2003 al 2008, els anys de bonança, uns augments desproporcionats de la “contribució” (IBI). Ja som a dalt de tot. No l’apujarem.

8- Presència de Manlleu en EL TEMPS de TV3.

Gestionarem el fet de sortir a la televisió publica catalana TV3. L’espai de “EL TEMPS” enfocarà la Plaça i el fons magnífic de l’església i el campanar. Ho entenem com una promoció turístico-comercial de
Manlleu molt bona.

9- Primera hora i mitja gratuïta a la zona blava.

Un cop recuperada la concessió dels 50 anys de la Plaça del concurs de creditors i els 20 anys de la Zona Blava, aquesta serà gratuïta la primera hora i mitja.

10- Revisió cadastral a la baixa.

Demanarem una nova revisió cadastral que ajusti els preus de les cases i pisos a la realitat. La del 2004 es va fer en unes circumstàncies no comparables a dia d’avui. Des del 2007, segons dades oficials, el preu dels habitatges ha baixat un 35,5%.

Això pot repercutir a pagar menys impostos, com per exemple transmissions, successions, patrimoni, renda o plusvàlues.

Més informació a: http://ciu.cat/manlleu/

No hay comentarios:

Publicar un comentario