lunes, 13 de abril de 2015

CiU de Manlleu desvela els noms de la candidatura

L’acte oficial de presentació de la llista de CiU a Manlleu seria el 7 de maig, on esperen la presència de Santi Vila

Manlleu, | Aquest dimecres es presentarà de manera “interna al partit” la llista completa de CiU a Manlleu de cara a les eleccions municipals del 24 de maig. 

El cap de llista, Benjamí Nieto, ha explicat que ja tenen clares les 21 persones que integraran la candidatura. Del número 2, l’empresari Ramon Soldevila, n’ha destacat la personalitat “alegre i dinàmica” i de la número 3, Maite Gallifa, farmacèutica de professió i actual regidora, la seva experiència al consistori.



Pel que fa al número 4, Miquel Gay, n’ha detallat que “treballa de cap de Departament a l’empresa Silgan i havia estat president de la Penya Barcelonista de Manlleu; és un actiu dinàmic que genera il·lusió. De la número 5, Isabel Casadevall, n’ha destacat “la força, l’empenta i l’experiència”. Se la coneix com “la Isabel de La Rierola”, ja que es dedica al turisme rural en aquesta finca.

Nieto ha avançat a Ràdio Manlleu els següents integrants de la candidatura, encara amb les posicions concretes per definir, seran Pep Molist, pagès; Ignasi Santigosa, extreballador de la constructora Joig i ara jubilat; Mireia Merced, empresària; Marga Padrós, administrativa i Ton Llobet, arquitecte.

El 26 d’abril es farà una presentació informal de la llista. El cap de llista, Benjamí Nieto, afirma que “el grup de treball amb la part activa de militància ha inclòs unes trenta persones i hem anat fent comissions dinàmiques durant tres mesos”. Segons Nieto, s’ofereixen “garanties” de diversos “àmbits d’especialització”. L’acte oficial de presentació de la llista de CiU a Manlleu seria el 7 de maig, on esperen la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Aquesta setmana ja es donaran a conèixer tots els noms de la candidatura a la Junta Electoral, encara que fins al dia 20 està obert el termini.

No hay comentarios:

Publicar un comentario