lunes, 13 de abril de 2015

La zona blava ha de ser gratuïta la primera hora o hora i mitja

Té 35 anys. El 7 d’agost en fa 36, cinc dies abans que els faci la seva parella. “Si fos més gran no m’hagués volgut”, ironitza. “Estic envoltat de dones”, afegeix, referint-se també a les seves dues filles, de 5 i 2 anys. “Cada projecte de la carrera va coincidir amb una nena, el d’enginyeria tècnica, amb la Paula, i el d’enginyeria superior, amb la Mireia”, recorda. “Si avui jo sóc alguna cosa és pel nivell educatiu del Puig-Agut”, reconeix. Ara ell, però, és el president de l’AMPA d’El Carme. Del Puig- Agut fa menció especial de qui havia estat el seu entrenador de futbol sala, Pepe Rodríguez, amb qui van quedar campions de Catalunya en totes les categories.



Després va jugar a futbol amb L’Erm fins a juvenils i a Segona Regional amb La Gleva. Milita a Convergència des de fa quatre anys. “Sóc més de centre dreta, perquè el motor de qualsevol ciutat és la indústria, l’esquerra es basa més en els serveis a les persones, però perquè aquests serveis funcionin cal una garantia econòmica”, teoritza. De fet, del programa de CiU destaca el suport a la implantació d’indústries als polígons manlleuencs.

Creu que s’ha de rebaixar l’exigència actual de destinar un 50% del sòl industrial a equipaments fins al mínim legal. “No hi ha d’haver tantes exigències a les empreses”, proclama.

Va entrar en política de la mà d’un històric de CDC, Just Palma, quan aquest coordinava el control de Carreteres de Vic. Nieto treballa en el sector, actualment com a responsable d’un equip de 35 persones que porten el manteniment dels principals túnels de Catalunya.

Hi gestiona un pressupost anual de vuit milions d’euros. I així arribem al punt estrella del programa: “La zona blava ha de ser gratuïta la primera hora o hora i mitja”. Ho consultaran amb els comerciants, a veure quanta estona fa falta de gratuïtat perquè hi hagi prou rotació però alhora els clients no fugin per culpa de la zona blava.

Compta poder-ho negociar amb el Banc Popular, que és on va anar a parar el negoci després que l’empresa que gestionava el pàrquing i la zona blava entrés en concurs de creditors. “No hem de voler ser cap còpia d’altres ciutats de la comarca amb zona blava”. Sobre CiU, lamenta que “el projecte Suriñach era per vuit anys i com ho han fet s’han perdut quatre anys”. “Van perdre l’oportunitat de fer viable el canvi”, afegeix, tot i que espera millorar

No hay comentarios:

Publicar un comentario